APA Member and Certified Plant
AU Student Dining Facility, Auburn, AL
AU Student Dining Facility, Auburn, AL

AU Student Dining Facility, Auburn, AL
Precast Scope: 463 pieces of Architectural Precast
Project Scope: Unknown to Miller-Mize
Building Size: 29,000 SQFT and 7,600 SQFT in Basement
Architect: Williams Blackstock Architects
General Contractor: Rabren General Contractors, Inc.
Mason: C&C Masonry Inc.

Student Dining is a new facility at Auburn University located among the new Village dorms, the new Coliseum and the football stadium. The dining facility is brick and architectural precast with the entry made of metal panels and curtain walls.

The Dining Facility provides several visual interests with its integration of the metal and glass entry with the precast, brick and metal awnings for the exterior dining and two large precast feature windows.

JN2937